Συνέντευξη στο περιοδικό Αρτοποιός και το Freshbakery.gr για το κάλεσμα του METROFOOD-RI στο πιλοτικό πρόγραμμα τεχνικών μείωσης ακρυλαμιδίου σε έτοιμα αρτοσκευάσματα

Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Αρτοποιός, freshbakery.gr, φιλοξενεί σήμερα τη συνέντευξη της κα. Μαρίας Τσιμίδου, Διευθύντριας του Εργαστηρίου Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων στο Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ και επικεφαλούς του Ελληνικού κόμβου METROFOOD-GR, για το πιλοτικό πρόγραμμα παροχής δωρεάν υπηρεσιών τεχνικής συμβουλευτικής σε αρτοβιομηχανίες σχετικά με την παρακολούθηση και τη μείωση της περιεκτικότητας έτοιμος αρτοσκευασμάτων σε ακρυλαμίδιο.

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Η προθεσμία υποβολής δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για τις ενδιαφερόμενες εταιρίες θα παραμείνει ανοιχτή μέχτι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα του METROFOOD-RI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *