AdFoodChem 2021 – Εξελίξεις στη Χημεία Τροφίμων για το 2021

αναδημοσίευση από το metrofood.eu

Η πρώτη έκδοση του Διεθνούς Συνδιάσκεψης AdFoodChem 2021, θα λάβε μέρος από τις 15 έως τις 17 Απριλίου 2021. Το τμήμα σχετικά με τη Χημεία Τροφίμων του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, διοργανώνεται σε συνεργασία του Τομέα Νέων Χημικών της Ρουμανικής Χημικής Εταιρίας και του Εθνικού Ινστιτούτου Έρευνας & Ανάπτυξης Βιολογικών Πόρων Τροφίμων.

Η συνδιάσκεψη θα δώσει χώρο για ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ των ερευνητών σε διάφορους τομείς της εφαρμοσμένης χημείας τροφίμων και της καινοτόμου μηχανικής τροφίμων. Οι κύριες θεματικές είναι: σύσταση τροφίμων, βιωσιμότητα τροφίμων, λειτουργικά τρόφιμα, συσκευασία τρφίμων, επεξεργασία τροφίμων και ασφάλεια τρφίμων. Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας, η συντονίστρια του METROFOOD-RI, Claudia Zoani, θα παρουσιάσει διάλεξηγ με θέμα: “Reference Materials for the Agrifood – Challenges and opportunities”.

Το πρόγραμμα της συνδιάσκεψης θα συμπεριλαμβάνει και “Ημέρα Καριέρας” για την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα ειναι σχεδιασμένο για νέους και νέες χημικούς, παρόλα αυτά, καθε άτομο που ενδιαφέρεται να αναπτύξει τις δεξιότητες παρουσίασης, επικοινωνίας και συγγραφής, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για πληροφορίες: https://adfoodchem.wixsite.com/index

Πρόσθετες πληροφορίες: adfoodchem@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *