METROFOOD-RI: “RM-App” – Νέα βάση δεδομένων για Υλικά Αναφοράς

Στο πλαίσιο του προγράμματος METROFOOD-PP (GA 871083), το METROFOOD-RI δημοσιεύει τη νέα του εφαρμογή “RM-App”. Πρόκειται για ένα νέο εργαλείο που απευθύνεται κυρίως σε ερευνητές και τεχνικούς εργαστηρίων και τους επιτρέπει να αναζητήσουν διαθέσιμα Υλικά Αναφοράς (ΥΑ) προσαρμοσμένα στις ανάγκες του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Η βάση δεδομένων περιλαμβάνει την παγκόσμια παραγωγή ΥΑs με ενδιαφέρον για τον αγροτοδιατροφικό τομέα, καλύπτοντας τόσο υποστρώματα (Matrix-RMs) όσο και καθαρές ουσίες για χρήση ως πρότυπα βαθμονόμηση. Τα ΥΑ που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων, κατηγοριοποιούνται σε ομάδες και υποομάδες προσδιοριζόμενων ουσιών και υποστρωμάτων και μπορούν να αναζητηθούν μεμονωμένα για κάθε επιθυμητή παράμετρο (ουσία ή υπόστρωμα) ή και συνδυαστικά.

Το RM-Ap είναι ανοιχτό και μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση σε αυτό με μια απλή εγγραφή στην Υποδομή Επαλήθευσης & Εξουσιοδότησης του METROFOOD-RI. Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και να εισέλθετε στην εφαρμογή, πατήστε ΕΔΩ.

Βρείτε τα Υλικά Αναφοράς που ταιριάζουν στους δικούς σας σκοπούς, προωθώντας τη μετρολογία στα τρόφιμα, τη διατροφή και βελτιώνοντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων των μετρήσεών σας!

Για πληροφορίες και υποστήριξη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο support@metrofood-services.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *