Παρουσίαση Ελληνικού κόμβου || Presentation of the Greek node
Δραστηριότητα ομάδας γνησιότητας-ιχνηλασιμότητας || Activity of food authenticity-traceability group
Δραστηριότητα ομάδας ανασύστασης τροφίμων || Activity of food reformulation food
Webinar on Food Metabolomics, 16 February 2021 – Targeted and untargeted methods for food authenticity and traceability: An introduction. Nikolaos Nenadis Assistant Professor of Food Chemistry, Dept. Chemistry, Aristotle University Thessaloniki
Webinar on Food Metabolomics, 16 February 2021 – GC-MS based food metabolomics in practice. Mallouchos Athanasios, Assistant Professor, Department of Food Science & Human Nutrition, Agriculture University of Athens
Webinar on Food Metabolomics, 16 February 2021 – Short Presentation of the Greek Node of METROFOOD-RI. Maria Tsimidou, Professor of Food Chemistry, Dept. Chemistry, Aristotle University Thessaloniki
ΕΣΠΕΡΙΔΑ “Μία αγκαλιά για την Κεφαλλονίτικη ελιά – Προστασία ελαιόδεντρου και ανάδειξη ελαιόλαδου”, Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021.Καθηγήτρια Χημείας Τροφίμων ΑΠΘ, Μαρία Τσιμίδου