Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μεσογειακής Διατροφής παρατίθεται η συνέντευξη που παραχώρησε η κ.Αντωνία Τριχοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τακτικό μέλος του Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης Δημόσιας Υγείας (ΚΕΕΔΥ) της Ακαδημίας Αθηνών.

Αντωνία Τριχοπούλου: «Πρέπει να έχεις ζήσει την ελληνική γαστρονομία για να μπορείς να τη μαγειρέψεις»

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το άρθρο στον σύνδεσμο που δίνεται παρακάτω:

https://cantina.protothema.gr/prosopa/synentefxeis/antonia-trichopoulou-prepei-na-echeis-zisei-tin-elliniki-gastronomia-gia-na-boreis-na-ti-mageirepseis/