Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μεσογειακής Διατροφής παρατίθεται η συνέντευξη που παραχώρησε η κ.Αντωνία Τριχοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και τακτικό μέλος του Κέντρου Έρευνας και Εκπαίδευσης Δημόσιας Υγείας (ΚΕΕΔΥ) της Ακαδημίας Αθηνών.
Αντωνία Τριχοπούλου: «Πρέπει να έχεις ζήσει την ελληνική γαστρονομία για να μπορείς να τη μαγειρέψεις»
Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το άρθρο στον σύνδεσμο που δίνεται παρακάτω: