Η μείωση των ρύπων στην τροφική αλυσίδα είναι ζωτικής σημασίας για την διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων, της δημόσιας υγείας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Οι ρύποι αυτοί προέρχονται από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των χημικών ρύπων, των βαρέων μετάλλων, των φυτοφαρμάκων και των μικροβιακών παθογόνων.Οι αποτελεσματικές στρατηγικές για τη μείωση αυτών των ρύπων απαιτούν παρεμβάσεις σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και εφοδιασμού.

Το ίδρυμα IBA Bucharest γιορτάζοντας τα 24α γενέθλιά του στην έρευνα της ασφάλειας των τροφίμων, σας προσκαλεί στην ημερίδα με τίτλο “FOOD SAFETY FIRST – IDENTIFYING AND REDUCING CONTAMINANTS”, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 13 Νοεμβρίου.

Αυτή η εκδήλωση θα αναδείξει αποτελεσματικές στρατηγικές για τη σημαντική μείωση των επιπέδων ρύπων σε διάφορα περιβάλλοντα, ωφελώντας τη δημόσια υγεία και υποστηρίζοντας τη σταθερότητα του οικοσυστήματος.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Εγγραφές εδώ.

*ο σύνδεσμος παρακολούθησης θα σταλεί μετά την εγγραφή