H σπατάλη των τροφίμων απασχολεί τον κλάδο της εστίασης σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Στη “ζώνη” της βιώσιμης ανάπτυξης, η διαχείριση των διατροφικών απορριμμάτων εισέρχεται δυναμικά στη συζήτηση με επιστήμονες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να εφαρμόζουν πρακτικές που συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων των κοινωνιών. H Nικολέτα Θεοδωρίδη, δημιουργός του sObres Mestres (Γαστρονομικές εκδηλώσεις κατά της σπατάλης τροφίμων) από τη Βαρκελώνη, ο Άγγελος Ζαμάνης, γενικός διευθυντής της εταιρείας Agrovision από τη Θεσσαλονίκη και η Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη με σπουδές στον πολιτισμό της διατροφής από τη Βιτσέντσα της Ιταλίας δίνουν ραντεβού στο e-stage της The DeliFair και παρουσιάζουν επιτυχημένα παραδείγματα περιορισμού του food waste!
To διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 11.00πμ και θα έχει διάρκεια 45′. Οι εγγραφές γίνονται μέσω της πλατφόρμας του The DeliFair
Αναδημοσίευση από το The DeliFair